Tvorba webových prezentací a eshopů 

Blog

Blog je webový záznam s příspěvky o různých tématech. Umožňuje jednotlivcům nebo firmám sdílet myšlenky, zkušenosti a informace s publikem.

Aktuality

Google Authenticator je vaše tajná zbraň

Dnes vám přinesu pár slov o nejlepším kamarádovi, kterého byste měli mít, když jde o online bezpečnost – Google Authenticator! 🛡️ Můžete si ho představit

Blog

E-mailing z domény třetího řádu

Optimalizujte svůj emailový marketing novinek s pečlivým nastavením domén druhého a třetího řádu! V našem nejnovějším článku se podíváme na 10 klíčových bodů, které vám pomohou minimalizovat negativní vliv na reputaci domény druhého řádu. Od správné volby domén třetího řádu až po nastavení DNS záznamů a oddělování reputací, získáte praktické tipy a osvědčené postupy pro efektivní emailový marketing. Připravte svou firmu na úspěch a dosáhněte lepších výsledků s vaším emailovým newsletterem!

Blog

Zvýšení návštěvnosti webové stránky pomocí sociálních médií

Využití sociálních médií ke zvýšení návštěvnosti webových stránek je dnes stále důležitější. Tyto platformy jsou velmi účinným nástrojem, jak získat nové zákazníky a udržet stávající. V tomto článku se podíváme na několik strategií, které vám pomohou využít sociální média ke zvýšení návštěvnosti vaší webové stránky.

Blog

10 SEO tipů pro vaše webové stránky

SEO nebo Search Engine Optimization je dnes důležitou součástí každého online marketingového plánu. Zlepšení pozic vaší webové stránky v organických výsledcích vyhledávání může být velmi efektivní pro získání nových zákazníků a zvýšení návštěvnosti vašeho webu. V tomto článku se podíváme na několik SEO technik, které vám pomohou zlepšit SEO vaší webové stránky.

Blog

Jak vybrat správnou platformu pro tvorbu webových stránek

Pokud se chystáte vytvořit webovou stránku, pravděpodobně se budete ptát, jaký systém pro správu obsahu (CMS) si zvolit pro tvorbu této stránky. Na trhu existuje mnoho platforem pro tvorbu webových stránek, každá s vlastními výhodami a nevýhodami. V tomto článku se budeme věnovat přehledu nejoblíbenějších platforem a porovnání jejich klíčových vlastností, abychom vám pomohli vybrat tu nejvhodnější pro vaše potřeby.

Blog

Co je třeba vědět o tom, co umí WordPress

WordPress začínal jako platforma pro blogování, ale někde v průběhu vývoje si vývojáři uvědomili, že s ním můžete dělat mnohem víc. Nyní WordPress stojí za vším od firemních webů, e-commerce přes komunitní weby až po online kurzy.

Blog

Jsou vaše webové stránky WordPress bezpečné?

V posledních několika letech se WordPress stal nejoblíbenější platformou pro webové stránky a blogy. Miliony lidí denně používají WordPress k vytváření svých osobních blogů nebo firemních stránek. Stal se tak široce používanou platformou pro publikování obsahu. V průběhu let se však WordPress stal také jedním z nejoblíbenějších cílů hackerů a útočníků, kteří chtějí zneužít uživatele a ukrást jejich data. Jste na to připraveni?